YÖRESEL TATLAR

Malatya Pazarı Yöresel Tatlar

project

Besin Değerleri

Kalori 100 gr613 kcal
Karbonhidrat19 g
Protein21 g
Yağ17.7 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 1

Besin Değerleri

Kalori 100 gr55 kcal
Karbonhidrat7.7 g
Protein3.3 g
Yağ0.9 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 2

Besin Değerleri

Kalori 100 gr299 kcal
Karbonhidrat75.3 g
Protein0 g
Yağ0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 3

Besin Değerleri

Kalori 100 gr299 kcal
Karbonhidrat75.3 g
Protein0 g
Yağ0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 4

Besin Değerleri

Kalori 100 gr395 kcal
Karbonhidrat77.9 g
Protein4.5 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 5

Besin Değerleri

Kalori 100 gr588 kcal
Karbonhidrat20 g
Protein25 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 6

Besin Değerleri

Kalori 100 gr20 kcal
Karbonhidrat65.7 g
Protein1.3 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 7

Besin Değerleri

Kalori 100 gr204 kcal
Karbonhidrat44.3 g
Protein0.9 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 8

Besin Değerleri

Kalori 100 gr204 kcal
Karbonhidrat44.3 g
Protein0.9 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 9

Besin Değerleri

Kalori 100 gr204 kcal
Karbonhidrat44.3 g
Protein0.9 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 10

Besin Değerleri

Kalori 100 gr212 kcal
Karbonhidrat23 g
Protein5 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 11

Besin Değerleri

Kalori 100 gr204 kcal
Karbonhidrat44.3 g
Protein0.9 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 12

Besin Değerleri

Kalori 100 gr300 kcal
Karbonhidrat74 g
Protein1 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 13

Besin Değerleri

Kalori 100 gr0 kcal
Karbonhidrat0 g
Lif0 g
Protein0 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 14

Besin Değerleri

Kalori 100 gr0 kcal
Karbonhidrat0 g
Lif0 g
Protein0 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 15

Besin Değerleri

Kalori 100 gr484 kcal
Karbonhidrat103.1 g
Lif0 g
Protein2.5 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 16

Besin Değerleri

Kalori 100 gr242 kcal
Karbonhidrat59.3 g
Lif0.3 g
Protein1.2 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 17

Besin Değerleri

Kalori 100 gr242 kcal
Karbonhidrat59.3 g
Lif0.3 g
Protein1.2 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 18

Besin Değerleri

Kalori 100 gr374 kcal
Karbonhidrat68.3 g
Lif9 g
Protein2.2 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 19

Besin Değerleri

Kalori 100 gr0 kcal
Karbonhidrat0 g
Lif0 g
Protein0 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 20

Besin Değerleri

Kalori 100 gr395 kcal
Karbonhidrat77.9 g
Lif0.3 g
Protein4.5 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 21

Besin Değerleri

Kalori 100 gr0 kcal
Karbonhidrat0 g
Lif0 g
Protein0 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 22

Besin Değerleri

Kalori 100 gr353 kcal
Karbonhidrat84.5 g
Lif3.3 g
Protein1.4 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 23

Besin Değerleri

Kalori 100 gr268 kcal
Karbonhidrat25.9 g
Lif0.2 g
Protein4.9 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 24

Besin Değerleri

Kalori 100 gr0 kcal
Karbonhidrat0 g
Lif0 g
Protein0 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 25

Besin Değerleri

Kalori 100 gr0 kcal
Karbonhidrat0 g
Lif0 g
Protein0 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 26

Besin Değerleri

Kalori 100 gr0 kcal
Karbonhidrat0 g
Lif0 g
Protein0 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 27

Besin Değerleri

Kalori 100 gr0 kcal
Karbonhidrat0 g
Lif0 g
Protein0 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

KURUYEMİŞTE KALİTE GELENEĞİ

Malatya Pazarı’nın öyküsü 148 yıl önce Ali efendinin memleketinde kurduğu mütevazı Malatya Pazarı ile başlar. Babalarından “el alan” oğulları Hüseyin ve Hakkı kardeşler mesleği şevkle sürdürürler. Malatya Pazarı’nın kaderi, 1942 yılında Hüseyin ve Hakkı kardeşleri ziyaretine gelen Malatya Milletvekili Tevfik Temelli’nin teşvikiyle değişir: ”Neden İstanbul’a gidip Malatya’nın balını, kuruyemişini, kayısısını tanıtmıyorsunuz ki!” Aldıkları şevkle İstanbul’a gelen Hüseyin ve Hakkı kardeşler için, dönemin İstanbul Valisi Lütfi Kırdar tarafından restore edilen Mısır Çarşısı cazip gelir ve burada bir dükkan açarlar. Bir süre birlikte çalışan kardeşlerden Hakkı bey Malatya’ya döner, helva ve bisküvi fabrikası kurarak başka bir yolda ilerler.

ÜRETİM

  • ÜRETİMDE DENETLENEBİLİRLİK

  • HER AŞAMADA KALİTE KONTROLÜ

  • BRC BELGESİ

  • DOĞAL ÜRETİM

BRC

Kuruluşumuzda, BRC Food Standardının ön gereksinim koşulları olan 'GMP-İyi Üretim Teknikleri' ile ilgili tüm şartlar uygulanır ve gerekli noktalarda GMP ölçümleri yapılarak yeterlilikleri takip edilmektedir.

ÜRÜNLERİMİZ ONLİNE OLARAK SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.

ONLİNE SİPARİŞ