Malatya Pazarı Kuruyemişçilik San.Tic.Aş
image01

Malatya Pazarı Diğer Ürünler

project

Besin Değerleri

Kalori 100 gr2.5 kcal
Karbonhidrat0 g
Protein0 g
Yağ0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 1

Besin Değerleri

Kalori 100 gr2.5 kcal
Karbonhidrat0 g
Protein0 g
Yağ0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 2

Besin Değerleri

Kalori 100 gr37 kcal
Karbonhidrat7 g
Protein0.4 g
Yağ0.7 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 3

Besin Değerleri

Kalori 100 gr7 kcal
Karbonhidrat1.5 g
Protein0.2 g
Yağ0.2 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 4

Besin Değerleri

Kalori 100 gr0 kcal
Karbonhidrat0 g
Protein0.1 g
Yağ0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 5

Besin Değerleri

Kalori 100 gr31 kcal
Karbonhidrat7 g
Protein1.2 g
Yağ0.2 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 6

Besin Değerleri

Kalori 100 gr0 kcal
Karbonhidrat0 g
Protein0 g
Kolesterol0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 7

Besin Değerleri

Kalori 100 gr0 kcal
Karbonhidrat0 g
Protein0 g
Yağ0 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 8

Besin Değerleri

Kalori 100 gr314 kcal
Karbonhidrat61 g
Protein11 g
Yağ13 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 9

Besin Değerleri

Kalori 100 gr42 kcal
Karbonhidrat5 g
Protein3.5 g
Yağ0.8 g

Besin Değeri 100 Gramda

project 10

Besin Değerleri

Kalori 100 gr0 kcal
Karbonhidrat0 g
Lif0 g
Protein0 g
Yağ0 g

Besin Değeri 100 Gramda

KURUYEMİŞTE KALİTE GELENEĞİ

Malatya Pazarı’nın öyküsü 148 yıl önce Ali efendinin memleketinde kurduğu mütevazı Malatya Pazarı ile başlar. Babalarından “el alan” oğulları Hüseyin ve Hakkı kardeşler mesleği şevkle sürdürürler. Malatya Pazarı’nın kaderi, 1942 yılında Hüseyin ve Hakkı kardeşleri ziyaretine gelen Malatya Milletvekili Tevfik Temelli’nin teşvikiyle değişir: ”Neden İstanbul’a gidip Malatya’nın balını, kuruyemişini, kayısısını tanıtmıyorsunuz ki!” Aldıkları şevkle İstanbul’a gelen Hüseyin ve Hakkı kardeşler için, dönemin İstanbul Valisi Lütfi Kırdar tarafından restore edilen Mısır Çarşısı cazip gelir ve burada bir dükkan açarlar. Bir süre birlikte çalışan kardeşlerden Hakkı bey Malatya’ya döner, helva ve bisküvi fabrikası kurarak başka bir yolda ilerler.

ÜRETİM

  • ÜRETİMDE DENETLENEBİLİRLİK

  • HER AŞAMADA KALİTE KONTROLÜ

  • BRC BELGESİ

  • DOĞAL ÜRETİM

BRC

Kuruluşumuzda, BRC Food Standardının ön gereksinim koşulları olan 'GMP-İyi Üretim Teknikleri' ile ilgili tüm şartlar uygulanır ve gerekli noktalarda GMP ölçümleri yapılarak yeterlilikleri takip edilmektedir.

ÜRÜNLERİMİZ ONLİNE OLARAK SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.

ONLİNE SİPARİŞ